Bereikbaarheid

Met de fiets

De vele kerkwegels en doorsteekjes in Gijzegem maken De Speelplaneet ook makkelijk bereikbaar met de fiets. Op het schooldomein zelf (binnen de omheining) is er een fietsenstalling.

Met de bus (De Lijn)

Kinderen die met bus 57 van De Lijn naar school komen, stappen af aan halte Molenhoek op de Steenweg naar Oudegem. Zij kunnen dan via de Molenhoekweg en een paadje tussen twee akkers naar De Speelplaneet wandelen. Die wandeling duurt 5 minuten.

Met de tram en/of metro (MIVB)

Lijn 1B Stokkel

Montgomerysquare (aansluiting metro: Lijn 1- tram 44), St-Pieters-Woluwe, Vier Armen, Tervuren (afstappen halte “Tervuren-steenweg” op +/- 200 meter van de school). Tijdens de spitsuren is er om de 5 minuten een verbinding.

Kraainem metro + bus 315 of 317 tot halte Tervuren Atheneum.

Een gedetailleerde uurregeling kan je bekomen via de website van de MIVB

Met de wagen

De Speelplaneet ligt in het hart van Gijzegem (Meerstraat 10), op 300 m van de Steenweg naar Oudegem. De Speelplaneet is daardoor van overal makkelijk bereikbaar: 5 minuten met de wagen vanuit Hofstade, 4 minuten vanuit Schoonaarde, 3 minuten vanuit Oudegem, 4 minuten vanuit Wieze en 2 minuten vanuit Mespelare. Parkeren kan in de gemarkeerde parkeervakken in de Meerstraat, vóór de kerk en in de Essenlaan (zijstraat van de Meerstraat op 1 minuut stappen van de schoolpoort).

Contactacteer ons

Social media